Lajme nga Shoqata Lajmërime - Front Cover Sport

Turneun e Basketbollit “3 on 3”

Kënaqesi e madhe të organizohet një turne basketbolli me rininë dibrane, i pa realizuar deri me tani. Rrinia jone këtu ne Amerikë, fatmirsisht, gjithnji e më tepër po i afrohet shoqatës në aktivitetet e saja.
Në këtë turne kishim 15 ekipe, si dhe shumë pjesëmarës të tjerë nga komuniteti të cilët e mirëpritën këtë aktivitet të rradhës nga Shoqata Atdhetare Dibra.

Duam të falemnderojmë vullnetarët që ndihmuan shoqatën në këtë sukses të rradhës ;
– Dritëro (Loki) Klobocishta
– Tony Marke
– Alban Sela
– Drilon Dika
– Ariton Marku

Ekipi fitues: Dibra
Lojtari më i mirë: Admiri
Fituesi në garën e 3 – pikëshve: Erik Lusha

Ndeshja finale u luajt ndërmjet ekipve: 100 Kile vs Dibra 19 – 21

Ekipet pjesëmarëse :

1. Young Prodigies
2. Knicks
3. 100 kile
4. Tomaks
5. A – Team
6. Dibra
7. Ma te mëjrët
8. Nike
9. Big Three
10. Monstars
11. NY Staten Island
12.Team Albania

13. Thunder Caks
14. Dukz
15. Ducks

Si dhe ata qe e mundesuan falas ushqim per te gjith te pranishmit:
– Torino Pizza: Burim & Gani Mati
– Pronto Pizza : Vëllezërit Miftari
– Roseville Pizza: Roland Krivca

Falemnderojmë edhe TV – Dibra, me gazetarin Parim Papraniku për mbështetjen mediatike.

It’s been a pleasure organizing the first basketball tournamen

t that drew all the young generations together. Our organization encourages the youth to get involved in our events. In this tournament, 15 teams participated and other members of our community assisted our Organization as well.

We are very grateful to have worked together with our community volunteers:
– Dritëro (Loki) Klobocishta
– Tony Marke
– Alban Sela
– Drilon Dika
– Ariton Marku

Winning team: Dibra

Best player: Admir
Best 3 point shooter: Erik Lusha

The final game was played between : 100 Kile vs Dibra 19 – 21

Participating teams:
1. Young Prodigies
2. Knicks
3. 100 kile
4. Tomaks
5. A – Team
6. Dibra
7. Ma te mëjrët
8. Nike
9. Big Three
10. Monstars
11. NY Staten Island
12.Team Albania
13. Thunder Caks
14. Dukz
15. Ducks

We thank the main food sponsors:
– Torino Pizza: Burim & Gani Mati
– Pronto Pizza : Vëllezërit Miftari
– Roseville Pizza: Roland Krivca

We also thank Perparim Papraniku from TV Dibra for the continuous support in our events.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *