Lajme nga Shoqata Lajmërime - Front Cover Sport

Turneu tradicional “Bashkim Abdullahu” – 2017

Turneu tradicional “Bashkim Abdullahu” – 2017

Mbas suksesit të madh që e kishim vitin e parë, c’do gjë është gati për datën 25 Dhjetor – 2017, për të përsëritur po atë sukses si vitin e kaluar.
Ekipet e ineteresuara për tu regjistruar duhet të respektojnë afatin e fundit që është data 15 Dhjetor.
Për këtë vit kemi përgaditur program special për fëmijët por edhe për të rriturit (vajza dhe djem) që do jenë të pranishëm në këtë ditë.


After a very successful year, on December 25th 2017 we have arranged the event of the soccer tournament “Bashkim Abdullahu” -2017.
All participating teams must apply before December 15th 2017.
This year we have prepared tournaments for all children (male and females) participating this event.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *