Lajme nga Shoqata Lajmërime - Front Cover Sport

TURNE NË SHAH

Disa muaj më parë në zyrën e SHAD-it erdhi një kërkesë për të organizuar një turne në shah.
Dega e sportit e pa të arsyeshme që ti përgjigjet pozitivisht kësaj kërkese dhe formoi grupin e punës të cilët vullnetarisht do të ndihmojnë degën e sportit për të realizuar këte aktivitet.

Falemnderojmë për angazhimin e tyre:
Rizvan Koleci, Fatmir Trepça, Gazmend Bllata dhe Destan Koleci

Andaj, i lajmërojmë gjithë dashamirët e lojës së shahut se SHOQATA ATDHETARE DIBRA,
me datë 18-02-2018 (e Diel) , me fillim prej orës 12pm në ambientet e hotel Hilton, Staten Island organizon turne në SHAH .
Afati i fundit për regjistrim është data 15 Shkurt, ndërsa rregjistrimi për pjesëmarrje kushton $20.
Të interesuarit për këtë turne, Ju lutemi kontaktoni këta nr:

Fatmir : 1 917-216-7674
Arbër : 1 203-906-9295

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *