Lajmërime - Front Cover

Spring Party – Festim Pranveror

Bordi drejtues i Shoqatës Atdhetare Dibra në vitin 2016 vendosi që për çdo stinë të bëjmë nga një Event kulturor ku të gjithë moshat të takohen në një takim argëtues pa program por me qëllim që të shkëmbejn ide dhe flasin per te ardhmen e komunitetit tone dibran.

Mundësuar nga dega e Art&Kulture e Shoqatës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *