Lajme nga Dibra Lajme nga Shoqata Lajmërime - Front Cover

Renovimi i objektit të Qendrës ditore të personave me aftësi të kufizuara

Mbas organizimit shumë të suksesshëm të “Mbëledhje fondesh për fëmijët me aftësi të kufizuara” që e organizoi Shoqata Atdhetare Dibra, me përkahjen e grupit të motoristëve Dibran në NY, u grumbulluan total: $5,438.00

Në muajin Gusht të këtij viti, përfundoi renovimi i objektit të Qendrës ditore të personave me aftësi të kufizuara, duke izoluar pjesën e tavanit dhe mureve, ndrimin e dritareve dhe derës hyrëse, vendosjes së paisjes me ajër të kondicionuar për ngrohje dhe ftohje të ambientit si dhe lyerjen e të gjith objektit.

Shpenzimi i gjith kësaj pune kushtoi: $3,030.00

Prej shumës totale të grumbulluar ($5,438.00), kanë ngelur edhe $2,408.00, shumë e cila do të ngelet në buxhetin e kësaj klase pë nevoja të ndryshme si dhe për aktivitete të ndryshme.

Në emrin e SHAD, faleminderojmë drejtorin e fabrikës Knauf, z. Avdi Dovolani, i cili mbështeti SHAD-in në ketë iniciativë duke na ofruar falas të gjith materialin e nevojshëm të gipsit, si dhe faleminderojmë Krenar Guze për montimin falas të paisjes me ajër të kondicionuar.

———————————————————————————-

Upon completion of the motorcycle fundraiser event for children with disabilities, Dibra Community Organization raised a total of $5,438.00

These funds were used to improve the condition of Day Centre ” Dibra”, where these children spend most of their day. The repair process included the entire interior such as :walls, ceiling, replacing all windows and front door, installing new HVAC unit and paint.

The total expense for labor and materials added up to $3,030.00

The unused funds of $2,408.00 will be a budget set aside for additional programs or repairs as needed For Day Centre ,Dibra.

In the name of DCO, we thank the Director of the “Knauff” factory, Mr Avdi Dovolani for supporting us throughout this project by donating building materials in support for this cause.

 

navigate_before
navigate_next

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *