Lajme nga Shoqata Lajmërime - Front Cover

Realizimet 6 mujore të SHAD’it

1) E morëm zyrën e re, në një qendër zyrash me dhome konference, dhome private dhe dhoma e punës. Krejt këta kushte janë te përbashkëta. Ju që keni biznese mund ti përdorni per takime private, botime librash, takime te grupeve sportive etj… Kjo zyre është per ti shërbyer komunitetin tone Dibran ne Amerike! Ju lutem shfrytëzoheni…
2) E mbushem me pajise pune si tavolina, karike, kompjuter, printer etj… komplet funksionale!
3) E ndërtuam webfaqen e re www.dibra.org në 2 gjuhë Anglisht dhe Shqip.
4) E ndërtuam statusin e Shoqatës Atdhetare Dibra edhe në gjuhen angleze si dhe format e punës me design te ri.
5) Çdo mbledhje nga bordi drejtues është e dokumentuar ne PDF! Pra çfarë flitet, çfarë punohet këtu, çdo gjë është e shkruar!. Deri tani kemi 14 procese verbale te arkivuara.
6) E Riaktivizuam Facebookun si dhe ndërtuam Instagram, Like Page dhe Youtube Channel, ku mund të shikoni video dhe foto nga aktivitet tona.
7) E ndërtuam e-mailin e ri funksional info@dibra.org + Paypal adrese per te pranuar anëtarësi si dhe kemi regjistruar 200 e-mail gati për mass mail!
8) Zgjodhëm bordin e ri drejtues.
9) Mbajtëm kuvendin prezantues në Hilton hotelin.
10) E hapëm llogarinë e re bankare e kontrolluar nga 2 arkëtare.
11) Dërguam Nënat e dashura dibrane në një shëtitje ditore në Washigton DC
12) Ndihmuam dibranët për çështjen e imgracioni me avokat pa pagesë.
13) Ndërtuam fletëpagesa te reja për pranimin e anëtarësi dhe kontributeve tuaja.
14) Dërguam 100 tavolina dhe 200 karike për shkollat e Dibrës në vendlindje
15) Mbajtëm turnirin e basketbollit në Dibër
16) Mbajtëm 2 evente/party që dibranet të takohen (Z-Two & Above)
17) Dërguam makinën për prerjen e barit tek KF Korabi Dibër.
18) Dërguam 10 topa futbolli/soccer për fëmijët e shkollave në Dibër.
19) Kemi mbajtur takime me personalitet të ndryshëm për të lobuar në çështjet tona kombëtare dhe dibrane. Një nder ta ishte takimi me Mark Gjonaj (New York State ansamblyman)
20) Ndërtuam regjistrimin dhe anëtarësimin online.

Te nderuar bashkatdhetar, ju njoftojmë se shoqata atdhetare ka arritur te bëjë rezervimet e kontratave për aktivitetet e radhës:

Festën e 28 Nëntori (Festojmë me 26 Nëntor në restorantin, Vanderbilt , Staten Island, NY)
Turnir në futboll të vogël (25 Dhjetor, ditë e Diell ) në Metuchen Sportplex, NJ
Festën e Vitit te Ri (Nata e pare me 31 Dhjetor) në Grand Marques, NJ
Festën e Vitit te Ri (Nata e dytë me 1 Janar 2017) në Hilton Hotel, Staten Island, NY

Për me shume informacione… stay tune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *