Lajme nga Shoqata

Shoqata Atdhetare Dibra në Nju Jork, mbajti Kuvendin e X-të zgjedhor – Dashnor (Dashi) Miftari zgjidhet kryetar

Beqir SINA – Staten Island NY Në emër të  Kuvendit të SHAD, iu dha një respekt i veçantë me një minutë heshtje, luftëtarit të lirisë së Kosovës, ushtarit të UÇK-së, Fatmir Abdullai – Begu – krenarisë së kombit “Fatmir Begu” Lavdi ! STATEN ISLAND NY:…
Art dhe Kulture

U përurua në Staten Island- Nju Jork, libri “Fitorja e Kosovës në duart e Dibrës”

STATEN ISLAND NEW YORK :  – Në Klubin e dibranëve – “Dibra” në ishullin Staten Island – New York, dje në mesdrek, pas rrugëtimit të tij – në Tiranë dhe Dibër e Madhe, u përurua libri “Fitorja e Kosovës në duart e Dibrës” i autorit Fatos Mehdi Daci.    Veprimtaria u…
Lajme nga Shoqata

Dibranët në Amerikë festuan së bashku 101 vjetorin e Paverësisë

Manifestimi i dibranëve në “Orion Palace” në qytetin e Brooklynit- Nju Jork, shënoi edhe fillimin e aktiviteteve në zonën e ashtuquajtur e “Tri – Shteteve” me rastin e 28 nëntorit- Ditës së flamurit…../ Nga BEQIR SINA, Brooklyn NY/ BENSONHURST – BROOKLYN NY : Në Nju Jork, ishte Shoqata Atdhetare Dibra, mbrëmë…
Lajme nga Shoqata

Shoqata Atdhetare Dibrane, shënoi 7 – Marsin -Ditën e -Mesuesit shqiptar, si dhe 8- Marsin – Ditën ndërkombëtare të gruas

Çmimi vjetor “Mirënjohja Dibrane”, iu dha mësuesve veteran dibranë. Luan Sllova, z. Rizvan Koleci, z. Suria Vojnika, dhe z. Jonuz Sela. STATEN ISLAND – NYC: Shoqata Atdhetare Dibrane me qendër në Staten Island – Nju Jork, nuk e harron traditën e saj. Ashtu si edhe…