Art dhe Kulture

Gëzuar Vitin e ri 2017

SHOQATA ATDHETARE DIBRA
Organizon festën e vitit të ri me 1-Janar 2017(e diel) në Hilton Staten Island.
Çmimi: $150… për fëmijët 4-12 vjet $100
Tavolinat shiten 10 ose 12 persona

Mënyra pagesës: kesh, credit card, PayPal
Kontaktoni antarët e këshillit:
Besar Dika ……………..(347) 698-5089 per pagesa me Credit Card
Nderim Marke …………(917) 808-2080 per pagesa me Credit Card
Bekim Papraniku………(917) 608-3466
Bekim Kosovrasti……..(646) 831-8976
Bekim Paçuku………….(917) 662-0647
Arbër Kuka………………(203) 906-9295
udhëzime:
1. Zgjidhni tavolinën tuaj ne faqen e facebookut www.facebook.com/shoqataatdhetaredibra
2. Kontaktoni një nga personat e sipër përmendur
3. Mbasi të bëni pagesën ju garantohet tavolina
FIRST COME, FIRST SERVE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *