Lajme nga Shoqata

Festojmë bashkë 28 Nëntorin

Shoqata Atdhetare Dibra në vijim të traditës shumë vjeçare, edhe këtë vit do ta festojmë bashkë Ditën e Flamurit Kombëtar “28 Nëntorin” Nen tingujt muzikor te artisteve te mirënjohur si Agron Maqellara, Dritan Jashari, Evzi Kaja XIU si dhe Klementina Morina.
Për rezervime apo pagesë kontaktoni:
Bekim Papraniku 1917-608-3466
Bekim Paçuku 1917-662-0647
Bekim Kosovrasti 1646-831-8976
Nderim Marke 1917-808-2080

Skica e tavolinave nga restoranti (floor plan) e bashkangjitur. Ne momentin kur do të bëni pagesën e tavolinës atëherës do ta keni rezervimin të sigurt. (first come, first served)

floor-plan-copy

Kemi arsye të gëzohemi, sepse, pikërisht me 28 Nëntor 1912, u shpall pavarësia e Shqipërisë, lirimi i shqiptarëve nga robëria otomane. Kurse, edhe kemi arsye të mendojmë e punojmë, edhe më shumë, sepse më këtë pavarësi gjysma e trojeve shqiptare, mbeten fatkeqësisht, jashtë “trungut” të Shqipërisë mëmë. Kosova pa pavarësi, Kosova Lindore, Shqiptarët e Maqedonisë, ata të Malit të Zi, e Çamëria, ende nuk kanë ato të drejta që i meritojnë dhe u takojnë atyre.

alb_inde_flyer-copy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *