Art dhe Kulture

Fall Party with Vedat Ademi

Siç e kemi bërë traditë deri tani, kemi organizuar mbrëmje për çdo sezon të vitit. Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë në organizimin e radhës “Fall Party” këtë herë pak më ndryshe, me këngëtarin shumë të njohur: VEDAT ADEMI – me grupin, si dhe DJ Samoraj dhe DJ Loni. E Premte 9:30PM, 6 Tetor 2017. Lobby Lounge 1100 South Ave, Staten Island, NY 10314 Ne ju mirëpresim!

Come dance and enjoy the night. “FALL PARTY” with our special guest VEDAT ADEMI, along with DJ Samoraj and DJ Loni. Let’s make it a night to remember. Friday, October 6th 2017 9:30PM. Lobby Lounge 1100 South Ave, Staten Island, NY 10314 See you there!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *