Lajme nga Dibra Sport Video

Ditet e kultures “Diber 2007”

Ditet e kultures “Diber 2007” from DJMenny on Vimeo.

Finale e turnirit në futboll të vogël
Taverna Cami – Er-Gold 3:2
Të gjithë menduan që loja e gjysmë finales ishte ma e mira lojë deri sa u luajt finalja. Loja ishte më e mira e turnirit dhe ekipi Taverna Cami fitoj edhepse ekipi Er-Gold dy herë a pati epërsinë.
Ditet e Kultures nga Komuna Diber (Kryetar Dr Argetim Fida)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *