Lajme nga Shoqata Video

Kryetari i Komunës së Dibrës së Madhe, në Maqedoni, Dr. Argëtim Fida, në Nju Jork u takua me komunitetin dibranë

Dibra.Org – Argetim Fida takim me dibranet ne New York (pjesa e dyte) from DJMenny on Vimeo. Dibranët në SHBA: “Jemi në Dibër,  me mallin e madh dhe dashurinë e madhe që kemi për Dibrën tonë.” STATEN ISLAND – NEW YORK : Kryetari i Komunës së …