Lajme nga Shoqata Lajmërime - Front Cover

Shëndeti në rend të parë!

Për më shumë edukim në gjuhën shqipe, shkarko broshurat/fletushka në pdf: Colon Cancer <Kliko këtu> Cessation Cancer <Kliko Këtu> Cervical Cancer Screening <Kliko Këtu> Prostate Cancer Screening <Kliko Këtu> Në bashkëpunim me Staten Island University Hospital, Shoqata Aatdhetare Dibra me 25 Mars 2017 organizon në…
Art dhe Kulture Lajme nga Shoqata Lajmërime - Front Cover Uncategorized

Dibranët festuan Vitin e Ri 2017 (New York)

Nga Keze Kozeta Zylo Shoqata atdhetare “Dibra” në New York së bashku në ndërrimin e motive 2016 të-2017të Në mjediset lluksose të hotelit “Hilton” në Staten Island, shoqata atdhetare “Dibra” e priti me plot hare, këngë e valle Vitin e Ri 2017-të. Familjet dibrane vinin…
Lajme nga Shoqata Lajmërime - Front Cover

Fillon Anëtarësimi në SHAD

Anëtarësia vjetore për një familje është 100$ Pyetje: Dua të paguaj anëtarësinë me Credit Card?
 Përgjigje: Kliko logon “Donate” A mund të paguhet anëtarësia përmes Paypal’it? 
 Po, e-mail adresa zyrtare për pagesën përmes paypal’it është: info@dibra.org A mund të paguhet anëtarësia përmes telefonit me…
Lajmërime - Front Cover

Shoqata Event

Fotografite nga kjo mbremje e bukur mund ti gjeni ne Facebook: https://www.facebook.com/shoqataatdhetaredibra/media_set?set=a.1000743956676252&type=3&pnref=story Ishte një natë e bukur mes 150 dibranëve të pranishëm në eventin tonë të parë këtu në Staten Island, New York. Prezenca masovike e femrës ne këtë mbrëmje tregoi nivelin kulturor që bartim…