Art dhe Kulture Lajme nga Shoqata Lajmërime - Front Cover Uncategorized

Dibranët festuan Vitin e Ri 2017 (New York)

Nga Keze Kozeta Zylo Shoqata atdhetare “Dibra” në New York së bashku në ndërrimin e motive 2016 të-2017të Në mjediset lluksose të hotelit “Hilton” në Staten Island, shoqata atdhetare “Dibra” e priti me plot hare, këngë e valle Vitin e Ri 2017-të. Familjet dibrane vinin…
Art dhe Kulture

U përurua në Staten Island- Nju Jork, libri “Fitorja e Kosovës në duart e Dibrës”

STATEN ISLAND NEW YORK :  – Në Klubin e dibranëve – “Dibra” në ishullin Staten Island – New York, dje në mesdrek, pas rrugëtimit të tij – në Tiranë dhe Dibër e Madhe, u përurua libri “Fitorja e Kosovës në duart e Dibrës” i autorit Fatos Mehdi Daci.    Veprimtaria u…