Lajme nga Dibra Lajme nga Shoqata Lajmërime - Front Cover Sport

BASHKANGJITJU EDHE TI TURNEUT BIÇIKLIST “MBËLEDHJE E FONDEVE PËR BURSË”

BASHKANGJITJU EDHE TI TURNEUT BIÇIKLIST “FONDRRITJE PËR BURSË”

Kemi kenaqësinë të paralajmerojmë evenimentin e ardhshëm, “Mblëdhje e fondeve për Bursë”.. Shoqata Atdhetare Dibra në bashkëpunim me biçiklistët të kalitur Bekim Kokale edhe Naim Limani, ftojnë të gjithë komunitetin të na bashkangjiten të Dielën, me 10 Shtator, 2017 në 8:30am te adresa: Wolfes Pond Park, Staten Island, NY, 10309 (Parking lot). Ky turne simbolik do të fillojë ne ora 9:00 am.
Këshillojmë të gjithë pjesëmarrësit që të sjellin me vete në mëngjes nga nje ujë apo protein bar. Turneu do të udhëhiqet nga Bekimi edhe Naimi, edhe to të ndiqet në fund nga një veturë për çdo rast.
Rrugët nëper të cilët do të zhvillohet ky turne janë: Hylan Blvd. deri te Retford Ave (ku do të bëhet “U turn”), Hylan blvd (kahje Jugore), deri te Craig Ave edhe kthejm përsëri te Wolfes Pond Park . Pas përfundimit të turneut te pika fillestare, do të shërbehen ushqime edhe pije freskuese (të sponzoruara nga Pronto Pizza).
Është e doemosdoshme që çdo pjesëmarrës të:
• nënshkruajë formën “Waiver”,
• të paguhet $20 për të rriturit ( fëmijët FALAS),
• të sjellin helmetën,
• të janë te gati për fillimin e turneut në oren 9:00 am,
• të respektohen automjetet prezente ne rrugë duke mos dalur nga vijat e biçiklistve,
• të ndjekin udhëheqësit dhe sinjalet që ata japing me duar dhe të mbahet distanca prej 1 metri nga njëri tjetri.
Shoqata Atdhetare Dibra, me shum krenari dedikon këtë aktivitet fondrritës studentit/tes të shkëlqyer, që ai/ajo të avancojë studimet e tij/saja. SHAD do të krijojë edhe procesin për aplikimin e bursës, ku do të lejohen të kandidojnë ata me merita më të larta prej te cilëve do të zgjidhet fituesi/ja gjatë takimit vjetor të kuvendit.
Të mbrojmë edhe përforcojmë ardhmerinë e femijve tanë, një ditë do të na bëjë shumë krenar.
Ju falënderojmë për përkrahjen e vazhdueshme.

RIDE WITH US FOR THE FIRST BICYCLE TOUR SCHOLORSHIP FUNDRAISER

It is with great pleasure that the Dibra Community Organization (DCO) announces our new upcoming event “Bicycle Tour Scholarship Fundraiser”. The Dibra Community Organization in cooperation with seasoned cyclists Bekim Kokale and Naim Limani, invite all adults and children to please join us on Sunday, September 10th, 2017 at 8:30 am, by Wolfes Pond Park, Staten Island, NY, 10309 (Parking Lot). This symbolic bicycle tour will begin at 9:00 am.
It is suggested that all participants bring their own water, protein bar, snack, etc. The tour will be led by the above mentioned leading cyclists, and followed by a vehicle to ensure assistance if needed.
The selected route will go through Hylan Boulevard Blvd (north), to Retford Ave, U turn on Hylan Blvd (continue south) to Craig Ave and back to Wolfes Pond Park. Upon return, there will be food and refreshments served (sponsored by Pronto Pizza).
It is mandatory that all participants:
• sign a Waiver form
• adults pay a $20 entrance fee (children are free)
• bring their own helmet
• are present for tour kicks off at 9:00 am exactly
• respect all vehicles on the road by staying in bike lane
• follow leading cyclists, pay attention to their hand signals and to keep a minimal distance of 3 feet from one another.
DCO have proudly dedicated this scholarship fundraiser event to assist successful students in need who will excel in their studies. There will be an application process for the scholarship fund that will be thoroughly screened. The recipient will be selected during the next DCO Annual Assembly.

Let’s embrace and protect our children’s future, it will make us proud one day!

Thank you in advance for your continuous support.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *