Lajme nga Dibra Lajmërime - Front Cover Sport Uncategorized

Aplikoni për bursë / Apply for a scholarship

 

 

Njoftojmë komunitetin Dibran se procesi i aplikimit për bursë është i gatshëm. Dëshirojmë të falënderojmë të gjithë pjesëmarrësit dhe përkrahësit e aktivitetit me biçikleta të cilët kontribuan në rritjen e këtij fondi.

Bordi i ShAD siguron tre bursa prej $1,000.00 për studentët që do të përzgjidhen nga të gjithë aplikantët në SHBA (mund të aplikojnë studentët e vitit të katërt gjymnaz, gjithashtu studentët aktiv në fakultete) dhe një bursë prej $500,00 që do ti ndahet një studenti/es (maturant) më të dalluar në Gjymnazin e Dibrës – 28 Nëntori.

Afati i fundit për aplikim është me 1 Janar, 2018.

Lusim të gjithë aplikuesit të dërgojnë formën aplikuese nëpërmjet postës te adresa:

Shoqata Atdhetare Dibra

1880 Hylan Blvd, Suite 2R-5 Staten Island, NY 10305

Për te sharkuar formën aplikuese klikoni këtu: http://www.dibra.org/SCHOLARSHIP.pdf


The Dibra Community Organization is pleased to announce to the Dibra community here in the United States and in Diber that the application process for an educational scholarship is now available on: http://www.dibra.org/SCHOLARSHIP.pdf

The Dibra Community Organization offers three (3) scholarships of $1000.00 each for students based in United States (eligible applicants are senior High School students or current College students), and one scholarship of $500.00 for a selected student in Dibër from “28 Nëntori” High School.

The deadline for submission of all applications is January 1st, 2018.

Please mail all applications to:

Shoqata Atdhetare Dibra

1880 Hylan Blvd, Suite 2R-5 Staten Island, NY 10305

We thank all the participants and supporters for their financial contributions towards raising the scholarship funds.

Sincerely,

The Dibra Community Organization

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *