Lajme nga Dibra Lajmërime - Front Cover Sport Uncategorized

Aplikoni për bursë / Apply for a scholarship

    Njoftojmë komunitetin Dibran se procesi i aplikimit për bursë është i gatshëm. Dëshirojmë të falënderojmë të gjithë pjesëmarrësit dhe përkrahësit e aktivitetit me biçikleta të cilët kontribuan në rritjen e këtij fondi. Bordi i ShAD siguron tre bursa prej $1,000.00 për studentët që…