Art dhe Kulture Lajme nga Shoqata Lajmërime - Front Cover Uncategorized

Dibranët festuan Vitin e Ri 2017 (New York)

Nga Keze Kozeta Zylo Shoqata atdhetare “Dibra” në New York së bashku në ndërrimin e motive 2016 të-2017të Në mjediset lluksose të hotelit “Hilton” në Staten Island, shoqata atdhetare “Dibra” e priti me plot hare, këngë e valle Vitin e Ri 2017-të. Familjet dibrane vinin…