Lajme nga Shoqata

Shoqata Atdhetare Dibrane, shënoi 7 – Marsin -Ditën e -Mesuesit shqiptar, si dhe 8- Marsin – Ditën ndërkombëtare të gruas

Çmimi vjetor “Mirënjohja Dibrane”, iu dha mësuesve veteran dibranë. Luan Sllova, z. Rizvan Koleci, z. Suria Vojnika, dhe z. Jonuz Sela. STATEN ISLAND – NYC: Shoqata Atdhetare Dibrane me qendër në Staten Island – Nju Jork, nuk e harron traditën e saj. Ashtu si edhe…